Over ons

Wat in 2008 jaar begon als een klein ‘zolderwinkeltje’... is vandaag een winkel met alles erop en eraan. De zaak zit nu reeds een aantal jaar in een nieuw pand in Belseledorp en in november 2014 onderging de cadeauboetiek een complete make-over.
In november 2014 sloegen wij, Sofie Covents van Beans & Dreams en Gina Dhollander van Die Zoete Laan de handen in elkaar. We vernieuwden samen de zaak door het verruimen van ons assortiment en het aanbieden van nieuwe merken en streekproducten. Doopsuiker zit niet langer in ons gamma.

We specialiseren ons nog meer dan vroeger in decoratie en geschenkartikelen voor jong en oud. Voor elke gelegenheid of feestje hebben wij het geschikte cadeau.Ontdek ons uitgebreid en steeds wisselend assortiment aan geschenken en decoratie. Wij bieden ook geschenkmanden aan in verschillende prijscategorieën, deze kunnen gevuld worden met streekproducten, zoetigheden,..... Voor delicatessen, Cava, prosecco, Gin, pralines, koekjes en snoepgoed zit je steeds goed bij ons. Ook een assortiment aan suikervrije producten kan je in ons gamma terugvinden

Kom de geur van onze koffie en pralines opsnuiven of kom gezellig rond snuisteren in onze zaak gelegen in het winkelhart van Belsele.

Tot dan!

Gina en Sofie

dots